Judith Corachán és candidata a millor dona esportista dels Premis Fosbury 2019

Marc Gasol, Pau Capell i Sergio Garrote són candidats a millor home esportista. La votació popular està oberta fins l’1 de gener, inclòs.

Judith Corachán en una imatge d’arxiu // Activ’images

Judith Corachán, subcampiona del Mundial de llarga distància, és una de les candidates dels Premis Fosbury 2019. L’1 de gener és l’últim dia per fer la votació al següent enllaç. La llista està formada per 50 dones que han tingut èxits esportius.

El web ‘Triatlon Channel’ ha escollit la santboiana com la millor triatleta espanyola en mitja i llarga distància del 2019. També ha rebut un homenatge a la Cursa de la Dona i de l’alcaldessa, Lluïsa Moret.

Victòries a l’EmbrunmanBiscaiaZarautz i al Challenge de Salou. També destacable el segon lloc a l’Ironman de Marràqueix. A l’Ironman de Vitòria, tercera, i al Challenge Peguera-Mallorca i l’Ironman 70.3 de Dubai, quarta. Al Mundial de Niça, top15.

Marc Gasol, Pau Capell i Sergio Garrote són candidats a millor home esportista del 2019. La votació es pot fer aquí. Els tres santboians han tingut èxits importants aquest any.

Capell ha estat campió de l’Ultra Trail World Tour per segon any consecutiu després de guanyar quatre proves del calendari. Gasol, campió del món i de l’NBA. Garrote ha aixecat la Copa del Món i ha obtingut dues plates al Mundial de ciclisme adaptat.

Recomanacions personalitzades