Judith Corachán és segona a l’Ironman de Marràqueix

L’esportista santboiana tanca la temporada amb un podi en l’última prova al Marroc i completa un any d’excel·lents resultats.

Judith Corachán, esquerra, al podi // Ironman.com

Judith Corachán ha tancat la temporada al podi. La triatleta ha estat la segona classificada a l’Ironman 70.3 de Marràqueix (Marroc) amb un temps de 4 hores, 27 minuts i 24 segons. Un any d’excel·lents resultats de l’esportista de Sant Boi de Llobregat.

Aquesta prova ha tingut 1.900 metres de natació al llac Lalla Takerkoust, 90 quilòmetres de ciclisme fins a Marràqueix i 21,1 quilòmetres de cursa a peu als jardins Agdal i Oliveraie. Lisa Hütthaler, primera, i Malgorzata Otworowska, tercera, han completat el podi.

Corachán ha guanyat l’Embrunman, els triatlons de Biscaia i Zarautz i el Challenge de Salou aquest 2019. Altres grans resultats han estat la plata al Mundial de Llarga Distància, la tercera plaça a l’Ironman de Vitòria i la quarta posició al Challenge Peguera-Mallorca i a l’Ironman 70.3 de Dubai. També ha finalitzat al Top15 del Mundial de Niça.

Temporada per emmarcar de la triatleta santboiana i la millor de la seva carrera esportiva.

Recomanacions personalitzades