Judith Corachán finalitza al top15 del Mundial de Niça

La santboiana acaba a la quinzena posició en la prova de mitja distància més important de l’any disputada a Niça (França).

Judith Corachán durant el Mundial de Niça // Darren Wheeler (thatcameraman)

Judith Corachán ha finalitzat a la quinzena posició del Mundial 70.3 de Niça, que és la prova de mitja distància més important de l’any. La triatleta santboiana ha aconseguit el millor resultat d’una esportista espanyola en aquesta competició.

El Mundial de Niça ha constat de 1.900 metres de natació al Mar Mediterrani, 90 quilòmetres de ciclisme amb la pujada al Col de Vence i 21 quilòmetres de mitja marató pel passeig marítim de la ciutat situada a la Costa Blava francesa. La suïssa Daniela Ryf, campiona, la britànica Holly Lawrence, segona, i la també suïssa Imogen Simmonds, tercera, han pujat al podi.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat havia estat la primera triatleta espanyola que aconseguia el triomf a l’Embrunman fa unes setmanes.

Aquest any també ha guanyat el Triatló de Biscaia, el Triatló de Zarautz i el Challenge de Salou. Altres bons resultats han estat la medalla de plata al Mundial de Llarga Distància a Pontevedra, la tercera plaça a l’Ironman de Vitòria i la quarta posició a l’Ironman 70.3 de Dubai.

La pròxima prova en la qual participarà Judith Corachán serà el Challenge Peguera a Mallorca el 19 d’octubre.

Recomanacions personalitzades