Judith Corachán acaba tercera a l’Ironman de Vitòria

La triatleta santboiana es refà d’una penalització i una punxada en el tram de ciclisme per pujar al podi en una nova prova de superació.

Nou èxit de Judith Corachán // Amari Erretratua

Judith Corachán ha acabat a la tercera posició en la primera edició de l’Ironman de Vitòria. La triatleta santboiana s’ha refet d’una penalització i una punxada en el tram de ciclisme en una nova prova de fortalesa.

El seu temps ha estat de 9 hores, 13 minuts i 37 segons, després d’una remuntada en la cursa a peu. El registre és la segona millor marca espanyola en un Ironman.

La prova ha constat de 3.800 metres de natació al llac Uribarri-Gamboa, 180 kilòmetres de ciclisme i una marató 42,2 kilòmetres a Vitòria. L’esportista santboiana ha liderat la cursa fins al kilòmetre 50 del tram ciclista, en què ha baixat a la sisena posició després d’una penalització de 5 minuts i una punxada. En la marató ha avançat posicions i ha acabat tercera. Heather Jackson i Nina Derron han estat les dues primeres classificades.

Aquesta temporada, Corachán ha guanyat el Triatló de Biscaia, el Triatló de Zarautz i el Challenge de Salou, ha aconseguit la medalla de plata al Mundial de Llarga Distància i ha estat quarta a l’Ironman 70.3 de Dubai.

Nou èxit de Judith Corachán en una altra superació de les adversitats.

Recomanacions personalitzades