Judith Corachán guanya la medalla de plata al Mundial de Llarga Distància

La triatleta santboiana és segona al Campionat del Món de Pontevedra.

Nou èxit de Judith Corachán //
Mundial 2019 Pontevedra ITU

Nou èxit de l’esport femení. Judith Corachán va aconseguir la medalla de plata al Campionat del Món de Llarga Distància disputat a Pontevedra. La triatleta de Sant Boi de Llobregat va acabar en la segona posició amb un temps de 5 hores, 50 minuts i 6 segons.

El Mundial va consistir en 1.500 metres de natació, un recorregut de ciclisme de 113 kilòmetres i una marató de 30 kilòmetres. Corachán va pujar al podi amb la belga Alexandra Tondeur, guanyadora, i la també espanyola Anna Noguera, tercera.

L’esportista santboiana es va imposar al Challenge de Salou a la Costa Daurada en la segona cursa d’aquesta temporada per segon any consecutiu.

Corachán va ser quarta a la primera prova, l’Ironman 70.3 de Dubai, i es va classificar pel Mundial de Niça.

Recomanacions personalitzades