Sant Boi en Comú aposta per l’educació i la cultura per “generar ciutadans crítics”

L’alcaldable a les eleccions municipals, Alba Martínez, defineix la llista com a hereva “de les lluites del PSUC i d’ICV”. L’eurodiputat Ernest Urtasun destaca el paper de Sant Boi “en la construcció d’una Europa més ecologista, feminista i basada en els drets humans”.

Alba Martínez, acompanyada de l’eurodiputat Ernest Urtasun, durant la presentació // Sant Boi en Comú

Sant Boi en Comú vol fomentar aspectes com l’educació i la cultura “per generar ciutadania crítica conscient del seu paper dins de la comunitat”. Aquesta és una de les propostes que ha presentat la candidata a l’alcaldia de Sant Boi de la formació a les eleccions municipals del 26 de maig, Alba Martínez. A més, Martínez ha destacat el lideratge que ha de seguir exercint Sant Boi en “la lluita constant contra el canvi climàtic i els esforços en l’acollida i el respecte pels drets de les persones migrants que arriben a la nostra ciutat”. A banda, també ha ressaltat el valor del feminisme com a moviment que ha d’impregnar totes les esferes públiques i privades.

Durant la presentació de la candidatura, Martínez ha traçat un fil conductor entre les lluites del PSUC i d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) amb el projecte actual de Sant Boi en Comú. “Avui, Sant Boi és més verda, més democràtica i més justa gràcies a nosaltres”, ha afegit l’alcaldable.


Candidatura heterogènia

Sant Boi en Comú parla de la seva llista com una “candidatura formada per ciutadans i ciutadanes diversos, amb trajectòries polítiques i socials molt diferents”. Per la seva banda, l’eurodiputat i candidat d’En Comú podem a les eleccions europees, Ernest Urtasun, ha elogiat el paper de Sant Boi “en la construcció d’una Europa més ecologista, feminista i basada en els drets humans”.

El número 2 de la llista i regidor del barri de Marianao i Noves Formes de Participació, Daniel Martínez, ha defensat “el nostre històric fil verd a través de l’eix de ciutat habitable i com en el futur més immediat hem de redoblar l’aposta de Sant Boi per la preservació de l’entorn, l’urbanisme pensat per les persones i la lluita contra el canvi climàtic”.

Recomanacions personalitzades