El Santboià baixa a Primera Catalana

L’equip de Sant Boi de Llobregat cau davant L’Hospitalet (0-1) en l’últim partit a casa de la temporada i es confirma el descens matemàtic.

Una acció del partit // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià no seguirà a Tercera Divisió la pròxima temporada. L’equip de ‘Piti’ Belmonte va caure contra L’Hospitalet (0-1) en l’últim partit a casa i es va confirmar el descens matemàtic a Primera Catalana.

Abans de l’inici del partit, els dos equips van realitzar un passadís d’honor al Cadet A del Santboià pel títol de lliga aconseguit aquesta temporada i l’ascens a Preferent.

La primera part va ser igualada. El conjunt riberenc va tenir l’opció d’avançar-se en els primers minuts amb una rematada de cap refusada per Rafa Leva en l’única ocasió clara de gol. Kilian, Jota, Guillermo Torres i Hervías ho van provar amb xuts sense perill per part del Santboià.

A la represa, Miquel Ripoll va disposar d’una oportunitat clara amb una rematada des de l’àrea petita que va aturar Rafa Leva quan els seguidors visitants cantaven el gol. Al minut 81, Ton Ripoll va donar victòria a L’Hospitalet amb una rematada a boca de canó després d’una falta d’enteniment entre la defensa i el porter locals.

L’equip del Baix Llobregat va assolir l‘ascens a Tercera Divisió el 2017 però perd la categoria dos anys després.

El Santboià tancarà la temporada al camp del Santfeliuenc a l’última jornada el pròxim cap de setmana.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Jota (Víctor), Kilian Honorato, Guillermo Torres, Marc Vicente (Carlos Martínez), Marc Hervías, Alfonso Castellano i Sergi Caballero (Juanlu Estévez).

CE L’Hospitalet: Aliaga, Mouss (Diego Martínez), Sergio Juste, David García, Bruno Vinícius (David Jiménez), Cristian Alfonso, Miquel Ripoll, Ton Ripoll, Eudald Vergés, Dani Fernández i Javi Lara (Cristian Gómez).

Gol: 0-1, Ton Ripoll (min 81).

Àrbitre: Josep Ollé Lladó. Targetes grogues a Sergi Caballero, Álex Ruiz, Rafa Leva i Víctor Márquez per part del Santboià. Targetes grogues a Aliaga, Javi Lara, Eudald Vergés i Miquel Ripoll a L’Hospitalet.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 600 persones.

Recomanacions personalitzades