El Santboià suma la segona victòria fora de casa

L’equip de «Piti» Belmonte guanya al camp del Sants (0-1) i evita el descens matemàtic aquesta jornada.

Celebració del gol // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià va aconseguir la segona victòria fora de casa de la temporada. L’equip de «Piti» Belmonte va guanyar al camp del Sants (0-1) i va evitar el descens matemàtic aquesta jornada. El primer triomf va ser al camp del Terrassa al març.

La primera part va acabar sense gols tot i que els dos equips van disposar d’ocasions a l’àrea rival. El conjunt local ho va provar amb diversos xuts que va aturar Espinet. Kilian Honorato va tenir dues oportunitats per al Santboià amb dos llançaments que va refusar Yamandú i Guillermo Torres no va poder aprofitar el rebot del segon xut, que també va aturar el porter del Sants. Al descans, 0-0.

A la represa, un jugador local va enviar la pilota al pal amb una rematada de cap a la sortida d’un còrner. Kilian i Sergi Caballero van disposar de dues ocasions amb dos llançaments refusats per Yamandú. Al minut 69, Guillermo Torres va marcar el 0-1 definitiu amb un xut creuat després d’una pilota llarga despenjada per Kilian. En els instants següents, el Santboià va tenir dues oportunitats per augmentar l’avantatge però el marcador no es va moure. L’equip de Sant Boi de Llobregat es va col·locar amb 31 punts i va evitar el descens matemàtic aquesta jornada.

El Santboià rebrà el Centre d’Esports L’Hospitalet a la penúltima jornada en l’últim partit a casa de la temporada.

Fitxa tècnica

UE Sants: Yamandú, Brian, Aleix, Guillem (Juli), Sergio Navarro, Gala (Alberto), Fabregat, Crivillés, Borrull (Avilés), Cura i Gaudioso.

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Libo (Carlos Martínez), Kilian Honorato, Guillermo Torres (Roger Escamilla), Marc Vicente, Marc Hervías, Alfonso Castellano (Jota) i Sergi Caballero.

Gols: 0-1, Guillermo Torres (min 69).

Àrbitre: Joel Luceño Soriano. Targetes grogues a Gaudioso i Guillem al Sants. Targetes grogues a Max Llovera, Álex Ruiz, Carlos Martínez, Rafa Leva i Kilian Honorato per part del Santboià.

Estadi: Camp de l’Energia. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades