Victòria de prestigi del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat aconsegueix al camp del Terrassa el primer triomf fora de casa de la temporada (1-2) després de remuntar el gol inicial del conjunt egarenc.

Victòria del Santboià a l’Olímpic de Terrassa // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià va tornar a jugar després de la jornada de descans. L’equip de «Piti» Belmonte va sumar la primera victòria fora de casa de la temporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa (1-2) després d’una remuntada. D’aquesta manera, el conjunt del Baix Llobregat es col·loca amb 25 punts, a vuit de la permanència.

Jonatan Toledo va marcar l’1-0 als primers minuts quan va superar Espinet després d’una passada en profunditat de Serramitja en un contraatac. L’equip egarenc va tenir l’oportunitat d’augmentar el seu avantatge al quart d’hora però un defensa del Santboià va refusar la pilota sobre la línia de gol. Els de «Piti» Belmonte van aconseguir l’empat amb una rematada de cap de Kilian Honorato ajustada al pal a la sortida d’un còrner a l’equador del primer temps. Els últims instants van ser d’anada i tornada però el marcador no es va moure. Al descans, es va arribar amb 1-1.

A la represa, Jota va marcar el gol de la victòria del Santboià mitjançant una volea després d’un refús de la defensa local en una centrada des de la banda esquerra. Els de Cristian García van disposar de diverses ocasions per empatar com un xut al travesser de Coro en una falta des de la frontal de l’àrea. Al temps de descompte, Sergi Arranz va fallar un penal després d’enviar la pilota al pal. El conjunt del Baix Llobregat va resistir els atacs egarencs i va sumar a l’Olímpic de Terrassa la primera victòria com a visitant de la temporada.

El pròxim partit del Santboià serà contra el Llagostera, segon classificat, al Joan Baptista Milà en la jornada 35 del campionat.

Fitxa tècnica

Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez (Jose Juan), Pallàs, Sergi Valls, Guzmán, Àlex Fernández, Serramitja (Coro), Jonatan Toledo, Óscar Imaz (Sergi Arranz), Carreón i Yayá.

FC Santboià: Àlex Espinet, Álex Ruiz, Borges, Jota, Carlos GonzáleZ, Roger Escamilla (Libo), Kilian Honorato (Juanlu), Guillermo Torres, Alfonso Castellano, Sergi Caballero i Dani Martínez (Víctor Márquez).

Gols: 1-0, Jonatan Toledo (min 5). 1-1, Kilian Honorato (min 21). 1-2, Jota (min 56).

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno. Targetes grogues a Dani Sánchez i Pallàs a l’equip local. Targetes grogues a Dani Martínez, Àlex Espinet, Libo, Sergi Caballero i Víctor Márquez al Santboià.

Estadi: Olímpic de Terrassa. 604 persones.

«Piti» Belmonte es mostra content amb el treball dels seu equip

L’entrenador del Santboià, en la roda de premsa posterior al partit, es va mostrar content amb el treball dels seus jugadors per la victòria a Terrassa. «Hem aconseguit una victòria molt important», va afirmar.

Recomanacions personalitzades