Una exposició immortalitza el recorregut dels refugiats per arribar a Europa

El fotoperiodista Joakim M.Vila mostra al Museu de Sant Boi fins al pròxim 25 d’abril.

Una de les fotografies // Cedida per l’Ajuntament de Sant Boi

L’odissea de les persones refugiades fins a arribar a Europa a través d’imatges del fotoperiodista Joakim M Vila. Aquesta és l’exposició, sota el títol Hègira, una mirada des del front de guerra fins a la fortalesa Europa, que es pot veure fins al pròxim 25 d’abril al Museu de Sant Boi de Llobregat.

Una cinquantena d’imatges en blanc i negre immortalitzen la vida als camps de refugiats i a les fronteres. Estan captades entre el juny i el desembre de 2016 i passa per Iraq, Kurdistan, Líban, Grècia, Sèrbia, Hongria, Alemanya, França i Espanya.

Segons explica l’Ajuntament de Sant Boi a través d’un comunicat, Vila mostra la «crisi humanitària i els camps de persones desplaçades per la guerra».

Recomanacions personalitzades