El Santboià torna a Tercera Divisió

L’equip de Pere Belmonte s’ha proclamat campió del Grup 2 de Primera Catalana i ha aconseguit l’ascens directe amb una victòria agònica al camp de l’Almacelles combinada amb l’empat del Reus B contra el Balaguer.

El Santboia celebrant l’ascens // David Ferrer – FC Santboià

El Futbol Club Santboià jugarà la pròxima temporada al Grup 5 de Tercera Divisió. Els del Baix Llobregat han guanyat a Almacelles (2-3) després d’una remuntada que han culminat al minut 93 i han aprofitat l’empat del Reus B contra el Balaguer (1-1). El conjunt de Pere “Piti” Belmonte no ha fallat i aconsegueix l’objectiu que se li havia escapat a les promocions de les últimes dues temporades.

Els visitants han començat el partit amb la intenció d’avançar-se en el marcador i han creat ocasions que no han aconseguit materialitzar. Els locals també s’acostaven a l’àrea de Rafa Leva. L’Almacelles s’ha avançat amb un gol de Canadell però Juanlu Estévez ha tornat la igualtat al marcador a pocs minuts del descans. Quan semblava que amb l’empat s’arribaria a la mitja part, Iván Romano ha tornat a donar avantatge al conjunt lleidatà amb un gol en pròpia porteria que posava contra les cordes als de Sant Boi.

A la segona meitat l’equip de Belmonte ha sortit a per l’empat i l’ha trobat al minut 52 amb un gol de Josele que tornava a donar esperances als de Belmonte que estaven pendents del partit de Reus. Els del Baix Llobregat han buscat el gol de la victòria contra un Almacelles que també disposava de les seves opcions. Als últims instants ha arribat la bogeria visitant quan Pedro Bravo ha batut al porter local i ha situat el 2-3 definitiu que donava l’ascens directe al Santboià portant el deliri a una afició entregada.


La celebració serà aquest dimarts a Sant Boi

La celebració popular d’aquest retorn tan desitjat a Tercera Divisió serà aquest dimarts, dia 30 de maig, a la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi, segons ha anunciat el consistori en un comunicat.

 

Recomanacions personalitzades