Cap de setmana de Capvuitada i Cursa Ciclista del Llobregat

Aquest cap de setmana del 26 al 28 de maig la Festa Major s’allarga amb la Capvuitada. També arribarà a Sant Boi la prova ciclista que comença a Navàs.

Aquests són els actes d’aquest cap de setmana:

1. Gaudir de més festa amb la Capvuitada

 

Catifa floral de les festes // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

Després de la Festa Major, la Capvuitda obre la programació de festes de barri a la ciutat per donar el tret de sortida a les activitats d’estiu.

Començarà divendres 26, amb exhibicions esportives a la tarda, la crida de capvuitada i música a la nit: salsa (Sazonando) i havaneres (Els pescadors de l’Escala).

Dissabte hi haurà activitats infantils, cercavila de gegants, correfoc de diables i sopar popular. La música la posarà l’orquestra La Chatta.

La recta final arribarà diumenge. Catifes florals, mostra d’art, aplec de trabucaires i bàsquet seran les activitats del matí. Després del dinar de germanor del bàsquet, a la tarda hi haurà l’actuació de Pep Ventura i diversos balls: de sardanes, Vinyets Balla i la dansa ritual de les flors. L’espectacle de foc tancarà la Capvuitada.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç

2. Veure arribar les bicicletes que han baixat el Llobregat

La cursa acaba a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

La cursa acaba a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Diumenge arribaran els corredors de la 36a Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi. Els corredors d’aquesta prova posaran punt i final del recorregut al carrer de Baldiri Aleu de Sant Boi. La cursa ha esdevingut ja tot un clàssic de l’esport santboià, puntuable a la categoria júnior de la Copa d’Espanya de Ciclisme en Ruta

Els corredors arribaran diumenge a les 12:30 al carrer Baldiri Aleu.

3. Conèixer testimonis de refugiats

Imatge de l'exposició // CCCA

Imatge de l’exposició // CCCA

Divendres i dissabte serà un bon moment per veure l’exposició «L’odissea o el dret humà a l’asil». Amb testimonis d’un drama i una finestra oberta a les històries de moltes d’aquestes persones, encara que també una manera d’expressar la denúncia davant d’aquesta situació i reivindicar el compliment del dret d’asil. 

L’exposició es pot veure a Can Castells Centre d’Art (CCCA) del 25 de maig al 17 de maig. Obert de dilluns a dissabte de 16 a 20:30 i també dijous i dissabtes de 10 a 13 hores. 

 

Recomanacions personalitzades