Guanyem Sant Boi rep el suport de diverses formacions d’esquerres

La candidatura encapçalada per Laura Fernández està recolzada per diputats i exdiputats com Joan Josep Nuet, Mireia Vehí i Albano Dante Fachín. L’alcaldable assegura que “som una formació de gent que ens hem conegut defensant els serveis públics, aturant desnonaments i lluitant al carrer”.

Un dels actes de campanya de la candidatura de Guanyem Sant Boi // Guanyem Sant Boi

La candidatura de Guanyem Sant Boi a les eleccions municipals del 26 de maig, impulsada per l’entorn de la CUP, ha rebut en els darrers dies el suport de diputats i exdiputats de diferents formacions d’esquerres, com Joan Josep Nuet (diputat al Congrés per ERC-Sobiranistes), Albano-Dante Fachín (exdiputat i exsecretari General de Podem i membre de Som Alternativa), David Companyon (exdiputat d’EUiA) i Mireia Vehí (exdiputada de la CUP i membre del Secretariat Nacional).

La formació, una candidatura municipalista integrada per la CUP, Sobiranistes, Som Alternativa i Moviment d’Esquerres, ha aplegat més de 600 persones en els seus actes dels darrers dies, segons ha informat en un comunicat.

Una alternativa al govern de PSC i ICV

L’alcaldable de Guanyem Sant Boi, Laura Fernández Vega, afirma que “no som un partit franquícia ni una amalgama de sigles, som gent que ens hem conegut defensant els serveis públics, aturant desnonaments i lluitant al carrer”. En aquest sentit, afegeix que “tenim projecte seriós per governar Sant Boi i possibilitats reals que així sigui. Guanyem és l’única alternativa possible a 40 anys de mal govern de PSC i ICV”.

La candidatura ha presentat el seu espot electoral i en poc més de 24 hores ha rebut més de 20.000 visualitzacions a les diferents xarxes socials.

Recomanacions personalitzades