Guanyem Sant Boi presenta una llista amb la presència destacada d’activistes socials

Laura Fernández encapçala la candidatura paritària de la formació a les eleccions municipals i Xavier Pedrós la tanca. Pedrós és el president de la Fundació Marianao i té una experiència àmplia en el tercer sector.

La cap de llista de Guanyem Sant Boi, Laura Fernández, ja va anar de número 12 l’any 2015 // Guanyem Sant Boi

Laura Fernández serà la persona que encapçalarà la llista de Guanyem Sant Boi per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Fernández, de 28 anys, estarà acompanyada per Juan Antonio Geraldes, de 30 anys, en el número dos.

Els dos són reconeguts per la seva llarga trajectòria en l’activisme social i veïnal de Sant Boi. Aquesta tendència es repeteix a tota la candidatura. De fet, el darrer de la llista és Xavier Pedrós, president de la Fundació Marianao, i amb una experiència àmplia al tercer sector.

En un comunicat, Guanyem Sant Boi ha explicat que es tracta d’una llista paritària conformada per “14 homes i 14 dones de tots els barris de Sant Boi i de totes les edats, conjugant així diverses experiències i trajectòries personals, professionals i polítiques que enriqueixen la llista electoral”.

Laura Fernández, la número 1 de la llista, ja va ocupar el 12 de la candidatura Gent de Sant Boi a les anteriors eleccions municipals de 2015. La candidatura de Guanyem Sant Boi, formada per la CUP, Gent de Sant Boi, Comuns de Sant Boi, Som Alternativa i Moviment d’Esquerres (MES) i veïns del municipi es presenta als comicis amb la voluntat de “plantejar l’única alternativa viable des de l’esquerra sobiranista a 40 anys de govern municipal de PSC i ICV”.

Llista completa de la candidatura de Guanyem Sant Boi per a les eleccions municipals

1.Laura Fernández Vega
2.Juan A. Geraldes Herrero
3.Andrea Barbero Solà
4.Lluís Artigas Torrents
5.Gal·la Llobet Piquer
6.Pedro Pino Millán
7.Montserrat Piquer Llorenç
8.Jesús Carrión Rabasco
9.Lucía Pérez Porcel
10. Jordi Barbero i Solà
11. Eva Vendrell Sarroca
12. Andreu Martín Sanchez
13. Marta Barbero Soler
14. Álvaro Martín Martín
15. Mercè Mangues Sans (Tona)
16. Francesc Montagut Piqué (Monti)
17. Berta Satoca Figueras
18. Fidel Martínez González
19. Noemi Rincón Gutiérrez
20. Ferran Cobo Forns
21. Mariona Massoni Mangues
22. Herminio Gámez Sánchez
23. Ara Rodríguez Chacón
24. Immaculada Figueras Pueyo

SUPLENTS
1. Maria José Martín Gala
2. Daniel Moyano Rey
3. Ferran Martín González

Recomanacions personalitzades