El Santboià s’acosta al descens matemàtic

L’equip de Sant Boi de Llobregat va empatar a 0 davant la Pobla de Mafumet i es queda a un pas de perdre la categoria.

Imatge del partit // David Ferrer — FC Santboià

El FC Santboià no va passar de l’empat (0-0) contra la Pobla de Mafumet al Joan Baptista Milà en la jornada 39 de Tercera Divisió. Amb aquest resultat, l’equip de «Piti» Belmonte es queda a un pas del descens matemàtic a Primera Catalana.

L’equip visitant va ser el dominador del partit però no va estar encertat en els metres finals. El filial del Nàstic de Tarragona va tenir ocasions clares per endur-se els tres punts però va fallar en la punteria. Els de Sant Boi segueixen a la penúltima posició de la classificació amb 28 punts, a nou de la salvació, quan queden tres jornades per a la finalització del campionat.

El pròxim partit del Santboià serà al camp del Sants en la jornada 40 i es pot consumar el seu descens matemàtic a Primera Catalana. Els altres dos rivals abans d’acabar la lliga són L’Hospitalet, a casa, i Santfeliuenc, a domicili.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Libo, Jota (Alfonso Castellano), Kilian Honorato, Guillermo Torres (Juanlu Estévez), Marc Vicente, Marc Hervías (Carlos González) i Sergi Caballero.

CF Pobla de Mafumet: Cordero, Diego Garzón, Sully (Cardona (Roger Escribá)), Osuna, Pol Domingo, Roger Figueras, Koné, Jesús López, Joel Lasso, Sergio Montero i Álex Alcázar (Cissé).

Àrbitre: Álex Gómez Meneses. Targetes grogues a Borges, Marc Hervías, Álex Ruiz i Libo per part del Santboià.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 200 persones.

Recomanacions personalitzades