L’esquerra alternativa conflueix en la candidatura de Gent de Sant Boi

Militants d’Arran, les Joventuts Comunistes de Catalunya, «Sí que Podemos», la CUP i Procés Constituent integren la llista de Gent de Sant Boi, que presenta a Lucía Pérez com a candidata. Membres del Consell Ciutadà de Podemos a Sant Boi ocupen el tercer i quart lloc.

Equip de persones que formen la llista // Gent de Sant Boi

Equip de persones que formen la llista // Gent de Sant Boi

Gent de Sant Boi ha fet pública la llista completa que presentaran a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. Membres de l’entitat juvenil Arran, les Joventuts Comunistes de Catalunya (JCC), «Sí que Podemos», la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i el Procés Constituent, així com ciutadans a nivell personal provinents de moviments socials com l’Assemblea d’Aturats, han confluït per presentar una candidatura d’alternativa d’esquerres per aconseguir «la ruptura democràtica i el canvi polític a Sant Boi».

Lucía Pérez Porcel serà la número u i alcaldable per aquesta candidatura. Joan Domènech, que anava a la llista de la CUP fa quatre anys, ocuparà el número 2. Per la seva banda, el tercer lloc l’ocuparà Susana Bernal i el quart Jorge Romero, ambdos van ser membres del Consell Ciutadà de Podemos a Sant Boi però després van dimitir per anar a Gent de Sant Boi.

Precisament la principal novetat respecte la presentació del projecte Gent de Sant Boi a l’octubre de l’any passat és la incorporació de membres de «Sí que Podemos», un dels grups sorgits al voltant del partit de Pablo Iglesias a Sant Boi i que van aconseguir majoria al Consell Ciutadà però van perdre la Secretaria Municipal, que va anar a parar a un altre grup amb el que hi havia diferències insalvables. La disputa en el si de Podemos en gran part estava relacionada amb aquesta candidatura ja que els membres de «Sí que Podemos» apostaven per la confluència amb Gent de Sant Boi, com finalment han fet, mentre que l’altra bàndol es negava en rotund i defensava la creació d’una agrupació d’electors que finalment no s’ha dut a terme.

Regidor escollit en assemblea 

En cas d’aconseguir representació a l’Ajuntament de Sant Boi, l’assemblea de Gent de Sant Boi escollirà qui fa de regidor o regidora, sense haver de seguir l’ordre marcat a la llista electoral. A més, aquest càrrec serà rotatiu i la o les persones que l’ocuparien haurien de signar una carta de revocació posant el seu càrrec a disposició de l’assemblea.

Llista completa de Gent de Sant Boi a les eleccions municipals 2015 

  1. Lucía Pérez Porcel
  2. Joan Domènech Abella
  3. Susana Bernal Aparicio
  4. Jorge Romero Gil
  5. Andrés Castro Merino
  6. Txema Bernal Aparicio
  7. Fidel Martínez González
  8. Anna Antó Agustench
  9. Magda Álvarez Fuente
  10. Javi Rodas Ortuño
  11. Juanan Geraldes Herrero
  12. Laura Fernández Vega
  13. Ignacio Morán Llodrà
  14. Francesc Montagut Piqué
  15. Lola Torres Fontanet
  16. Paqui Casino Lorite
  17. Marc Pares Bosch
  18. Isabel Mur Crespo
  19. Jordi Sala Porta
  20. Ivan Beltran Gonzalo
  21. Mireia Garcia Colomé
  22. Alex Lopez Prieto
  23. Miguel García Rodríguez
  24. Maribel Dengra Tineo
  25. Pau Romero i Garcia
  26. Carles Cunquero Uriarte
  27. Jordina Sala Branchadell
  28. Jesus Carrion Rabasco
  29. Marta Martin Gonzalez
  30. Lluís Artigas Torrents

Recomanacions personalitzades