Alba Martínez encapçalarà la candidatura de Sant Boi en Comú a les eleccions municipals

La tinent d’alcalde i actual responsable d’Educació a l’Ajuntament lidera una llista ‘cremallera’, en la qual va de número dos l’actual regidor de Participació, Daniel Martínez. La formació, sòcia del PSC al govern municipal, assegura que s’ha buscat l’equilibri entre l’experiència i la joventut.

Alba Martínez (a l’esquerra), quan va ser escoliad regidora // Arxiu

Una cinquantena de persones han aprovat per unanimitat que la candidata de Sant Boi en Comú a les eleccions municipals del 26 de maig sigui Alba Martínez. Martínez, que en l’actualitat forma part de l’Ajuntament de Sant Boi com a 5a tinenta d’alcalde i responsable de l’àmbit de Ciutat Educadora, anirà acompanyada com a número 2 de Daniel Martínez, regidor de Noves Formes de Participació, que també forma part del govern municipal.

La persona que va compartir el número 1 a la llista de Sant Boi en Comú (antiga ICV) a les eleccions municipals de 2015, Josep Puigdengolas, va anunciar ja fa dos anys que abandonava la primera línia política. En un article a Sant Boi Diari, va argumentar la decisió per la necessitat de “desenvolupar-se professionalment” fora de la política».

La llista ‘cremallera’, que alterna un home i una dona a la candidatura, “ha estat ideada des d’una mirada oberta i inclou persones de procedències molt diverses: persones joves, persones amb experiència, persones amb bagatge polític i persones que mai han militat a cap partit”, ha explicat Martínez després de ser escollida”.

Llista equilibrada

Els responsables de Sant Boi en Comú han indicat en un comunicat que la llista “aconsegueix un equilibri perfecte entre l’àmplia trajectòria de lluita que representen algunes persones i la força i rebel·lia que representen les més joves; totes ens deixarem la pell per fer de Sant Boi una ciutat més innovadora, cohesionada i sostenible”.

Llista sencera de la candidatura de Sant Boi en Comú a les eleccions municipals del 26 de maig:

1.- Alba Martínez Vélez

2.- Dani Martínez Redondo

3.- Alex Pérez Matías

4.- Carme Parés Martínez (Independent)

5.- Manel Mudarra i Montero

6.- Aida Oliver Anglès

7.- Marc Massoni Bravo

8.- Laura Jiménez Fernández

9.- Manolo Caro Expósito

10.- Carme Alcalde i Casalta

11.- Carlos Cambrón Murillo

12.- Maria Roda Moruno

13.- Israel Gordón López (Independent)

14.- Maria Jose Rodríguez Blázquez

15.- Daniel Ramírez Ríos

16.- Carmen Izquierdo Álvarez

17.- Toni Jiménez Larrosa

18.- Juliana Vélez Santos

19.- José Rangel León

20.- Angeles Samper Labarta

21.- Ángel Ezquerra Palacio

22.- Elisabeth Garcia Rodríguez

23.- Ligia Torres Rodríguez

24.- Jordi Saborit Pascual

25.- Pepe Saavedra López

Suplents:

1.- Noelia García Gómez

2.- Honorio Bernardo Muñoz

3.- Maria Matías Ramón (Independent)

4.- Rafael Doña Sánchez

5.- Marta Martínez Redondo

 

Recomanacions personalitzades