El Santboià cau contra un rival directe

L’equip de «Piti» Belmonte perd davant la Fundació Esportiva Grama a casa (1-2) i es queda a deu punts de la permanència.

Alfonso Castellano va marcar el gol del Santboià // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià va perdre una oportunitat de retallar la distància amb la permanència. L’equip de «Piti» Belmonte va caure contra la Fundació Esportiva Grama, rival directe, a casa (1-2) i s’apropa al descens matemàtic. Els de Sant Boi estan amb 26 punts, a deu de la salvació, quan queden cinc jornades.

Guillermo Torres va intentar el primer xut per part del Santboià, però la defensa visitant va desviar la pilota a còrner. Isaac Padilla, jugador que va estar a la categoria juvenil del Barça, va tenir la primera ocasió del conjunt colomenc en un llançament de falta directa refusat per Espinet. Al minut 17, Kilian Honorato va disposar d’una gran oportunitat amb un xut potent refusat per Caleb. Als instants posteriors, Álex Ruiz i Roger Escamilla també van tenir oportunitats. Espinet va ser decisiu amb una aturada en un mà a mà contra Xavi Pluvins i Padilla, en un contraatac, va tenir l’última opció abans del descans.

A la represa, van arribar els gols. Padilla va marcar el 0-1 a porta buida després d’aprofitar una errada col·lectiva de la defensa i del porter del Santboià. Vuit minuts després, Alfonso Castellano va empatar amb un llançament de falta directa ajustat al pal esquerre de la porteria visitant. Juan Carlos, amb una rematada de cap després d’un servei de còrner, va donar la victòria a l’equip de Santa Coloma de Gramenet. Als últims instants, Borges i Juanlu van tenir dues ocasions clares per tornar a igualar el partit, però Caleb ho va evitar amb dues aturades.

El Santboià visitarà el camp de l’Ascó, rival directe, en la pròxima jornada del campionat.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz (Carlos Martínez), Borges, Libo, Jota, Roger Escamilla (Marc Hervías), Kilian Honorato, Guillermo Torres (Juanlu Estévez), Alfonso Castellano i Sergi Caballero.

FE Grama: Caleb, Juan Carlos, Jorge Rojas, Javi Chica, Cristóbal León (Buba), Isaac Padilla (Ñito), Omar (Samu), Esteve, Rubén Canelada, Albert Cazorla i Xavi Pluvins.

Gols: 0-1, Isaac Padilla (min 65). 1-1, Alfonso Castellano (min 73). 1-2, Juan Carlos (min 78).

Àrbitre: Pau Serrat Susi. Targetes grogues a Álex Ruiz i Libo per part del Santboià. Targetes grogues a Samu, Isaac Padilla, Xavi Pluvins, Caleb i Jorge Rojas a la Fundació Esportiva Grama.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 600 persones.

Recomanacions personalitzades