Derrota del Santboià contra el Llagostera

L’equip de «Piti» Belmonte cau davant el conjunt gironí a casa i segueix a vuit punts de la salvació.

Sascha Andreu i Jota lluiten per la pilota // David Ferrer-FC Santboià

Després de la meritòria victòria contra el Terrassa a l’Estadi Olímpic el diumenge passat, el Santboià va caure contra el Llagostera (0-3) al Joan Baptista Milà en la jornada 35 de Tercera Divisió. L’equip de «Piti» Belmonte segueix amb 25 punts a la penúltima posició de la classificació i a vuit de la salvació, que marca el Sants empatat amb el Castelldefels.

Guillermo Torres va tenir la primera ocasió amb un xut que va aturar Marcos. Moussa Sidibé va marcar el 0-1 en els primers instants del partit quan va rematar a boca de canó una passada de la mort. Moussa va tenir l’oportunitat d’ampliar el marcador però va rematar fora per poc. Guillermo Torres va disposar d’una bona oportunitat per empatar el partit però el seu llançament va marxar fora i Jota també ho va provar però va aturar Marcos. Pitu va establir el 0-2 favorable a l’equip d’Oriol Alsina amb un gol olímpic que va sorprendre la defensa i el porter del Santboià. Al descans, es va arribar amb 0-2.

A la represa, Kilian i Jota ho van intentar per part del Santboià però es van topar amb el porter visitant. Guillermo Torres també va tenir l’oportunitat de retallar les distàncies amb un xut que va sortir fregant el pal. Al minut 71, Eric Jiménez va realitzar una jugada personal per la banda esquerra i va servir la passada de la mort a Sascha Andreu, que va marcar el 0-3 definitiu amb una rematada a boca de canó. Guillermo Torres va poder marcar el gol de l’honor de l’equip de Sant Boi però Marcos va aturar el xut.

El Santboià visitarà el camp del Granollers en la jornada 36 del campionat el pròxim cap de setmana.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz (Marc Vicente), Borges, Víctor Márquez, Jota, Carlos González (Libo), Roger Escamilla (Juanlu Estévez), Kilian Honorato, Guillermo Torres i Alfonso Castellano.

UE Llagostera: Marcos, Lucas Viale (Toni Cunill), Pol Gómez, Pitu (Álex Cobos), Sascha Andreu, Moussa Sidibé (Maynau), Crespo, Eric Jiménez, Bigas, Muntadas i Maik Molist.

Gols: 0-1, Moussa Sidibé (min 6). 0-2, Pitu (min 28). 0-3, Sascha Andreu (min 71).

Àrbitre: Juan Antonio Navarro García. Targetes grogues a Álex Ruiz per part del Santboià i a Maik Molist a l’equip visitant.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades