Impuls als ‘mercadillos’ de Sant Boi amb 80 noves parades

S’incorporen a la venda petits electrodomèstics, decoració de la llar o recanvis per “diversificar” l’oferta dels mercats ambulants. 

El mercat ambulant de Ciutat Cooperativa // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi de Llobregat impulsa els seus mercats ambulants, també coneguts com a ‘mercadillos’, amb la incorporació de 80 noves parades, segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat.

S’incrementa l’activitat a partir d’aquesta primera setmana d’abril, que ara tindrà un total de 385 parades arribant a “gairebé el 100% d’ocupació global”. L’obertura d’aquestes noves parades permet incorporar nous sectors com “petits electrodomèstics, minerals, decoració i objectes de regal o eines i recanvis”, ha explicat el consistori, que espera “diversificar” l’oferta d’aquesta manera.

Actualment, Sant Boi de Llobregat té quatre mercats ambulants: La Muntanyeta, Sant Jordi, Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa. “L’activitat generada pels mercadillos potencia la compra de proximitat als mercats municipals i genera un major flux de persones a les àrees més comercials de la ciutat”, ha remarcat l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades