Impuls als ‘mercadillos’ de Sant Boi amb 80 noves parades

S’incorporen a la venda petits electrodomèstics, decoració de la llar o recanvis per «diversificar» l’oferta dels mercats ambulants. 

El mercat ambulant de Ciutat Cooperativa // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi de Llobregat impulsa els seus mercats ambulants, també coneguts com a ‘mercadillos’, amb la incorporació de 80 noves parades, segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat.

S’incrementa l’activitat a partir d’aquesta primera setmana d’abril, que ara tindrà un total de 385 parades arribant a «gairebé el 100% d’ocupació global». L’obertura d’aquestes noves parades permet incorporar nous sectors com «petits electrodomèstics, minerals, decoració i objectes de regal o eines i recanvis», ha explicat el consistori, que espera «diversificar» l’oferta d’aquesta manera.

Actualment, Sant Boi de Llobregat té quatre mercats ambulants: La Muntanyeta, Sant Jordi, Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa. «L’activitat generada pels mercadillos potencia la compra de proximitat als mercats municipals i genera un major flux de persones a les àrees més comercials de la ciutat», ha remarcat l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades