L’Altaveu s’apropa als barris amb concerts a l’hora del vermut

El cicle comença aquest dissabte 6 d’abril amb Jordi Lanuza a Cal Ninyo. 

Torna l’Altaveu als Barris, la proposta del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat per arribar als diferents indrets de la ciutat.

La voluntat del festival, que és un dels més importants del Baix Llobregat, és «apropar la música a diversos espais de la ciutat i donar a conèixer nous talents, més enllà dels dies en què se celebra el certamen», segons ha explicat l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat.

El cicle consta de cinc concerts gratuïts a les 12, coincidint amb l’hora del vermut. El primer serà aquest dissabte 6 d’abril a Cal Ninyo i estarà protagonitzat per Jordi Lanuza.

La programació continuarà el 13 d’abril amb Jokermen al Casal de Ciutat Cooperativa, el 27 d’abril amb Smoking Stones al Casal de Camps Blancs, el 4 d’abril amb Esperit! al Casal de Marianao i es tancarà el pròxim 11 de maig amb Lluís Coloma al Casal de Casablanca.

Recomanacions personalitzades