El PSC aposta per una llista continuista

José Ángel Carcelén tornarà a ser el número 2 del PSC i Salut González la número 3, en una llista on desapareix Elena Amat i Laura Solís passa a les últimes posicions. César Thovar s’incorpora com a número 4 i Eli Latorre escala fins al cinc.

Imatge de l’assemblea de proclamació de la llista // PSC Sant Boi

El PSC de Sant Boi de Llobregat ha aprovat per «amplíssima majoria» la seva llista per a les eleccions municipals del 26 de maig, segons ha informat la formació a través d’un comunicat.

La selecció dels socialistes santboians, encapçalada per l’alcaldessa Lluïsa Moret, és continuista. En el número 2 se situa José Angel Carcelen, actualment primer tinent d’alcalde i responsable de Territori i Desenvolupament Econòmic, i en el número 3 repeteix Salut González, quarta tinenta d’alcalde i que gestiona Igualtat i Drets Socials. Per tant, els tres primers llocs de la llista del PSC són exactament els mateixos que en les eleccions del 2015.

César Thovar, en el número 4, és la cara nova que està en una posició més elevada. Thovar es presenta com a independent al partit i és professor a una escola de primària de Sant Boi. A més, és triatleta i músic que actua en l’escena local santboiana.

El número 5 és per Eli Latorre, que el 2015 va ser la 14. Latorres prové de la JSC, les joventuts del PSC, i treballa de cap de Recursos Humans en una multinacional. D’altra banda, repeteixen actuals regidors com Javier López, número 6, María Antonia Barragán, numero 7, o Juan Antonio Tamayo, número 8.

Una de les absències destacades és la d’Elena Amat, que ha estat regidora d’Infrestructures, Mobilitat i Transport, entre altres carteres com Turisme. D’altra banda, Laura Solís, actualment quarta tinenta d’alcalde (Igualtat i Drets Socials), baixa fins a la posició 24. Fonts del PSC han explicat a Sant Boi Diari que en els dos casos les regidores han decidit «centrar-se en el seu àmbit professional». De fet, l’absència d’Amat és esperada perquè fa uns mesos que va deixar les seves regidores en mans de Carcelén. «Des del PSC s’agraeix la feina a totes dues, que ha estat molt positiva», han sentenciat aquestes mateixes fonts.

«Es tracta d’una llista paritària, tant en el nombre de dones i homes com en la seva distribució, diversa en edat, gènere, formació i àmbits professionals, i que combina experiència amb noves incorporacions», ha valorat el PSC. «És un equip sòlid per a consolidar el projecte transformador que necessita Sant Boi», han afegit.

Els socialistes compten amb 5 persones de menys de 35 anys i aglutina a «dirigents del món associatiu local i persones compromeses en diferents entitats esportives, socials i educatives», han remarcat.

La llista del PSC Sant Boi la tanca Sonia Guerra, que serà candidata del partit al Congrés dels Diputats en les eleccions estatals del pròxim 28 d’abril.

Llista completa del PSC Sant Boi de Llobregat per a les eleccions municipals 2019

1.- Lluïsa Moret

2.- José Ángel Carcelén

3.- Salut González

4.- César Thovar

5.- Elisabet Latorre

6.- Javier López

7.- María Antonia Barragán

8.- Juan Antonio Tamayo

9.- Sensi Domínguez

10.- José Manuel González

11.- Marc Aguilà

12.- Cristina Muñoz

13.- Francisco Javier Nicolás

14.- Belén González

15.- Ferran Martínez

16.- Encarna azalla

17.- Emilio Morillas

18.- Noelia Guzmán

19.- Andrés Suánes

20.- Mari Cruz Galera

21.- Mónica garcía

22.- José Sánchez

23.- Josep Valls

24.- Laura Solís

25.- Sonia Guerra

Suplents:

1.- Pedro Higueras

2.- Petra Ibarra

3.- Mariano Carmona

 

Recomanacions personalitzades