Anna Puig és campiona d’Europa de rugbi

La jugadora de la UE Santboiana guanya el Campionat d’Europa amb la selecció espanyola després de la victòria contra els Països Baixos a la final disputada a Madrid (54-0).

Celebració del títol europeu // Federación Española de Rugby

Anna Puig, capitana del sènior femení de la UE Santboiana, es va proclamar campiona d’Europa amb la selecció espanyola de rugbi després del triomf a la final per 54-0 contra els Països Baixos a l’Estadio Central de la Universidad Complutense de Madrid.

La selecció va sumar el seu setè títol i el quart de forma consecutiva amb 8.900 persones de públic, que és el rècord d’assistència en un partit de rugbi femení a Espanya, en un partit en què va ser superior en tots els aspectes del joc davant la selecció holandesa.

Aquesta temporada, amb l’equip sènior femení del degà, Anna Puig va jugar les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana i va caure contra el Sant Cugat a Castelldefels.

Recomanacions personalitzades