La Santboiana femenina cau a les semifinals del play-off

L’equip de Sant Boi perd contra el Sant Cugat (17-21) a la primera semifinal de la Divisió d’Honor Catalana després d’un partit igualat i emocionant.

Imatge d’arxiu d’un partit entre Santboiana i Sant Cugat // Jordi Elías-UE Santboiana

El sènior femení de la UE Santboiana va perdre davant el CR Sant Cugat (17-21) a les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana el passat dissabte a l’estadi Can Vinader de Castelldefels. El partit va ser igualat i es va resoldre per petits detalls. El degà del r es va quedar a les portes de la final.

A l’altra semifinal, el BUC Barcelona es va imposar al GEIEG de Girona per 23-10. El Sant Cugat i el BUC jugaran la final el 2 de març a La Foixarda a les 11h. També es podrà seguir per La Xarxa i la plataforma Xala!

La Santboiana va finalitzar la lliga regular com a líder amb un balanç de 12 victòries en 14 jornades i amb 55 punts.

Recomanacions personalitzades