Pau Capell guanya la Transgrancanaria

El corredor santboià va sumar una gran victòria a l’illa de Gran Canaria en l’inici de la temporada Ultra Trail. És el seu tercer triomf consecutiu en aquesta prova.

Pau Capell és el guanyador de la Transgrancanaria // Territorio Trail Media

Triomf de Pau Capell a Gran Canaria en la primera prova de la temporada 2019 de la Ultra Trail World Tour. El corredor de Sant Boi de Llobregat va guanyar la Transgrancanaria HG de 128 km amb un temps de 12 hores, 42 minuts i 40 segons. El recorregut de la cursa va ser entre la Platja de las Canteras, a la capital de l’illa, i Maspalomas.

Capell va sumar el tercer triomf seguit a Gran Canaria i és una fita que cap esportista ha aconseguit fins ara. Pablo Villa i Cristofer Clemente van ser els dos atletes que van completar el podi. Magdalena Laczak (Polònia), Kaytlyn Gerbin (Estats Units) i Fernanda Maciel (Brasil) van ser les tres primeres classificades en la categoria femenina.

Després de la finalització de la cursa, l’esportista santboià va afirmar que «és un somni aconseguir el triplet. Sí que venia amb un bon estat de forma però si ja era difícil guanyar un cop, complicadíssim fer-ho dos i poder fer-ho tres cops era inimaginable».

El corredor santboià es va proclamar campió de la Ultra Trail World Tour la temporada passada i el passat mes de gener va rebre el títol a Barcelona. La pròxima cursa serà la Patagonia Run a Argentina el 12 d’abril.

Recomanacions personalitzades