El Santboià cau golejat al camp del Prat

Dolorosa derrota de l’equip de «Piti» Belmonte davant el segon classificat en el derbi del Baix Llobregat (5-0).

Celebració d’un dels gols del Prat // David Ferrer-FC Santboià

Dura derrota del FC Santboià en la seva visita al camp del Prat, segon classificat, per 5-0 en el derbi del Baix Llobregat de la jornada 29 de Tercera Divisió. L’equip de «Piti» Belmonte segueix en la penúltima posició de la classificació amb 18 punts i a nou de la salvació, que marca el Castelldefels.

La primera part va acabar amb 2-0 al marcador amb els gols de Toni Larrosa, al minut 30, i David Cárdenas, exjugador del Santboià, abans del descans. A la represa, Rafa Leva va abandonar el terreny de joc per lesió i va ser substituït per Àlex Espinet a la porteria visitant. El conjunt potablava va continuar amb el domini del joc i va ampliar l’avantatge amb dos gols consecutius de Poves i Larrosa, que va marcar un doblet. Sergi Moreno, que va entrar al camp a la segona meitat, va tancar la golejada local. El Santboià es va mostrar feble en defensa.

El San Cristóbal de Terrassa és el pròxim rival de l’equip de Sant Boi de Llobregat a casa el cap de setmana vinent.

Fitxa tècnica

AE Prat: Andrés Díez, Ricarte, David Cárdenas, Toni Larrosa (Cesc Clotet), Alberto Padilla (Guiu), Poves (Sergi Moreno), Pla, Pau López, Pedro Bravo, Dani Argilaga i Salva Torreño.

FC Santboià: Rafa Leva (Àlex Espinet), Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Juanlu Estévez, Carlos González, Roger Escamilla, Marc Hervías, Carlos Martínez, Alfonso Castellano (Jota) i Sergi Caballero (Víctor Márquez).

Gols: 1-0, Toni Larrosa (min 30). 2-0, David Cárdenas (min 45). 3-0, Poves (min 54). 4-0, Toni Larrosa (min 56). 5-0, Sergi Moreno (min 73).

Àrbitre: Josep Ollé Lladó. A l’equip local, targeta groga a Pau López. Per part del Santboià, targetes grogues a Sergi Caballero i Borges.

Estadi: Municipal Sagnier.

Recomanacions personalitzades