La Santboiana no pot amb el Quesos Entrepinares

El degà perd contra l’equip de Valladolid a casa (25-33) però segueix en les posicions de play-off.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va caure contra el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid al Baldiri Aleu (25-33) en la jornada 18 de la Lliga Heineken. Tot i el gran partit realitzat, l’equip de Ricardo Martinena no va sumar cap bonus però segueix en les posicions de play-off amb 45 punts.

El conjunt castellà es va avançar al marcador en els primers minuts de partit amb un assaig transformat després d’un contraatac i un cop de càstig. A l’equador de la primera part, dues marques de Jonny Bentley transformades per Marco Mason donaven avantatge a la Santboiana. Els visitants van retallar les diferències amb un cop de càstig abans del descans (14-13).

A la represa, el VRAC va tornar a assajar en els primers instants (14-20). Mason va escurçar les distàncies amb un cop de càstig (17-20) però l’equip de Pucela va sumar una nova marca transformada pocs minuts després (17-27). Mason va respondre amb un altre cop de càstig però els visitants van passar dos cops de càstig seguits i es col·locaven amb un gran avantatge (20-33). «Lofo» va aconseguir un assaig per al degà a set minuts del final (25-33) però els de Sant Boi es van quedar sense sumar, almenys, un bonus.

La Santboiana visitarà el camp del UBU-Colina Clinic de Burgos, rival directe en la lluita per entrar al play-off, el pròxim cap de setmana.

Derrotes dels sèniors B i C masculins

El sènior B va perdre davant el CP Les Abelles (80-14) a València en la jornada 19 de la Divisió d’Honor B. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena segueix a la vuitena posició de la classificació amb 33 punts i el pròxim partit tornarà a ser fora de casa al camp del Tecnidex València.

L’equip C va perdre al camp del RC Sitges B (43-31) en la jornada 8 de la Segona Divisió Catalana. Amb aquesta derrota fora de casa perd el liderat tot i que té un partit pendent davant el Químic ER B. La pròxima jornada serà contra el CE INEF Barcelona a casa.

Recomanacions personalitzades