L’empresa Premiumlab guanya el Premi Delta a la millor iniciativa empresarial de Sant Boi

L’entrega de la XIV edició dels guardons, que s’ha celebrat a Can Massallera, reconeix la companyia, especialitzada en les certificacions en seguretat alimentària i farmacèutica. Una copisteria i un restaurant vegetarià, els finalistes.

Les empreses premiades, les finalistes i les autoritats, a la foto de família // Ajuntament de Sant Boi

L’empresa Premiumlab, especialitzada en la implantació de solucions i certificacions de seguretat alimentària i farmacèutica, s’ha endut el guardó a la Millor Iniciativa Empresarial de Sant Boi de la 14a edició dels Premis Delta, que enguany s’han entregat Can Massallera de Sant Boi de Llobregat.

Els Premis Delta, que s’entreguen cada dos anys, són una iniciativa conjunta de cinc ajuntaments del territori que comparteixen estar ubicats a la zona del Delta de Llobregat (Sant Boi, Gavà, Viladecans, Castelldefels i el Prat de Llobregat) i valoren l’esforç, la tenacitat i la innovació de les firmes.

Les altres dues empreses finalistes dels premis d’aquest any per part de Sant Boi han estat la copisteria CopyArt i el restaurant vegetarià Sombò Cuina Sana. A l’acte previ a l’entrega dels premis, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha destacat “la importància d’un projecte d’aquestes característiques en un territori en el qual compartim moltes inquietuds empresarials i serveis, a més del Parc Agrari o algunes infraestructures”.

Projectes en 3 minuts

Les empreses participants han hagut de seduir al jurat en un discurs que no podia superar els tres minuts. En aquest temps, els representants de sindicats, institucions i organitzacions empresarials han escoltat els arguments de les companyies. La necessitat d’escoltar al client, potenciar la qualitat en els processos productius, integrar les dones en els equips laborals i la innovació són algunes de les receptes que han comentat.

“Les companyies que estan avui aquí generen llocs de treball de qualitat i aporten valors ètics”, ha manifestat la conductora de la gala, la periodista Gloria Serra. En aquest sentit, els representants de les 24 firmes han defensat els seus projectes apel·lant a conceptes com les emocions, la passió o el sacrifici.

A més de les empreses premiades a Sant Boi, el jurat ha concedit premis a la botiga d’alimentació ecològica Espai Orgànic de Gavà, l’empresa Air Net de Viladecans, dedicada al disseny, la construcció i la posada en marxa d’espais nets a laboratoris o quiròfans, la tecnològica Imotion Analytics de Castelldefels, que monitoritza i analitza les emocions que suposa l’experiència de compra dels clients als establiments comercials i Total Freight del Prat de Llobregat, que ofereix serveis de transport marítim, duaner i logístic.

Xarxa de cinc ajuntaments

L’acte ha tingut representació política de la resta de consistoris que participen en els Premis Delta. Així, la tinenta d’alcaldia de Serveis Generals i d’Empreses, Ocupació i Innovació de Viladecans, Elena Alarcón, ha assenyalat que des de les administracions intenten «ajudar perquè les empreses puguin teixir un futur amb empenta i creativitat”. De la mateixa forma, la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica de Castelldefels, Eva López, ha recordat que la seva ciutat va acollir l’entrega de premis fa dos anys i com durant aquest temps no han parat de créixer les iniciatives empresarials innovadores al municipi.

En la mateixa línia, els tinents d’alcaldia de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat, Marta Mayordomo i el tinent d’alcaldia de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort, respectivament, han ressaltat que “el treball conjunt dels ajuntaments que ha permès que des de fa més de dues dècades s’han entregat aquests reconeixements a empreses que creen ocupació al territori”.

Recomanacions personalitzades