‘DNA Family Book’ guanya el Premi Delta a la Millor Iniciativa Empresarial de Sant Boi

Entrega dels premis Delta // Ajuntament de Sant Boi

La iniciativa ‘DNA Family Book’, de l’empresa santobiana Family Synergy, ha estat reconeguda com a millor iniciativa empresarial de la ciutat.

Els Premis Delta, que reconeixen les iniciatives empresarials més innovadores de la zona del Delta del Llobregat, han reconegut, per al municipi de Sant Boi de Llobregat, a DNA Family Book, de l’empresa Family Synergy, SL. Els guardons tenen cinc premiats, un per a cadascun dels municipis que hi participen.

Organitzats pels ajuntaments dels diferents municipis, els premis volen «fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de les noves activitats empresarials». Donen especial valor a les aportacions com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball, i especialment «la innovació, la qualitat de l’ocupació, els valors de la igualtat de gènere i el progrés econòmic del territori».

Tres empreses més han estat finalistes a Sant Boi, quinze en total a tots els municipis. Tots van haver de defensar la idoneïtat del seu projecte empresarial davant un jurat amb respresentats de diferents organitzacions sindicals i empresarials i institucions. Fent un ‘elevator pitch’ (discurs de l’ascensor) de tres minuts, havien de convèncer-los que el seu projecte era el millor.

Recomanacions personalitzades