Doble victòria del CBS Sant Boi femení

L’equip de Xavi Civit guanya els dos partits de la sèrie contra el CBS Antorcha a València.

Imatge d’arxiu d’un partit del sènior de softbol // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Doble victòria de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi en la quarta jornada de la Lliga Nacional 2019. Les jugadores de Xavi Civit van guanyar els dos partits de la sèrie contra el CBS Antorcha de València fora de casa.

L’equip de Sant Boi es va imposar en el primer partit de forma clara per 3-11 i les visitants també es van emportar el segon enfrontament (5-9). Amb aquesta victòria a terres valencianes, el conjunt del Baix Llobregat està situat a la sisena posició de la taula classificatòria amb quatre victòries i quatre derrotes.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà contra el CB Viladecans en el derbi de la comarca.

Recomanacions personalitzades