Empat de la Santboiana al País Basc

L’equip de Ricardo Martinena iguala el partit al camp del Gernika (13-13) i segueix en la lluita pel play-off quan falten dues jornades.

Una acció del partit entre Gernika i Santboiana // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va empatar en la visita al camp del Bizkaia Gernika (13-13) en un enfrontament igualat. El degà segueix a la setena posició de la taula classificatòria a dos punts del play-off, que marca el UBU-Colina Clínic de Burgos, quan falten dos partits per a la finalització de la lliga regular.

En el primer temps, l’equip basc es va avançar amb un assaig transformat però la Santboiana va retallar les distàncies gràcies a una marca de Josep Miró (7-5) en els últims instants abans del descans.

A la represa, els locals van ampliar l’avantatge a partir d’un drop i Marco Mason, amb un cop de càstig, va situar el 10-8 al marcador. El conjunt basc es va tornar a allunyar amb un altre cop de càstig però l’equip de Ricardo Martinena va aconseguir empatar el partit gràcies a un assaig de Nico Francisquelo (13-13) quan faltaven pocs minuts. Amb aquest resultat, el degà va sumar dos punts al País Basc.

El pròxim partit de la Santboiana serà davant el Sanitas Alcobendas Rugby al Baldiri Aleu en la penúltima jornada de la lliga regular.

Recomanacions personalitzades