El Club Beisbol Sant Boi cau en el derbi contra el Viladecans

L’equip sènior de beisbol perd els dos partits de la sèrie contra el CB Viladecans a casa.

Imatge d’arxiu d’un partit de beisbol // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Doble derrota de l’equip sènior de beisbol del CBS Sant Boi en el derbi del Baix Llobregat. L’equip que entrena Candelario Díaz va perdre els dos partits de la sèrie contra el CB Viladecans a casa en la segona jornada de la Lliga Nacional.

El conjunt visitant va guanyar el primer partit per 2-3. En el segon enfrontament, el Viladecans també es va tornar a emportar el triomf (6-9). L’equip de Sant Boi de Llobregat es queda a la zona baixa de la taula classificatòria amb 0 victòries i 4 derrotes després de dues jornades disputades.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà davant el Béisbol Navarra fora de casa en la tercera jornada del campionat.

Recomanacions personalitzades