Judith Corachán és quarta a l’Ironman 70.3 de Dubai

La triatleta santboiana va acabar en la quarta posició a la primera prova de la temporada i es va classificar per al Mundial de Niça.

Judith Corachán, tercera per la dreta, va ser quarta // Instagram Judith Corachán (@koraxan)

Nou èxit de l’esport femení local. Judith Corachán, triatleta de Sant Boi de Llobregat, va finalitzar en la quarta posició al triatló Ironman 70.3 de Dubai amb un temps de 04:14:34. L’esportista santboiana va aconseguir la classificació per al Mundial de Niça, que es disputarà al setembre, amb aquest resultat.

Corachán va remuntar posicions a la part final de la prova i va acabar en la quarta plaça de la categoria femenina. Holly Lawrence i Sarah Lewis, del Regne Unit, i Anna Haug, d’Alemanya, van ser les triatletes que finalitzaven al podi.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat es va classificar per al Campionat del Món, que es disputarà a Niça, amb la quarta plaça a la primera carrera de l’any ja que les tres primeres triatletes estaven classificades en funció dels resultats en les proves de la temporada passada.

La triatleta santboiana va ser tercera l’any passat a l’Ironman 70.3 de Sud-àfrica en la primera prova de la temporada 2018. El 2019 també l’ha començat amb un gran resultat a Dubai.

Recomanacions personalitzades