Judith Corachán acaba tercera a l’Ironman 70.3 de Sud-àfrica

La triatleta de Sant Boi de Llobregat va pujar al podi penjant-se la medalla de bronze en la primera prova de la temporada 2018.

L’atleta durant una pràctica esportiva // Judith Corachán

La triatleta santboiana Judith Corachán va finalitzar en la tercera posició a l’Ironman 70.3 de Sud-àfrica, guanyant així la medalla de bronze. Ho va fer amb un temps de 04:44:24. Era l’estrena de la temporada 2018.

Primers punts del 2018 en el seu camí cap al Mundial Ironman 70.3. Només va ser superada per Jeanni Seymour, dels Estats Units, i per Emma Pallant, del Regne Unit. La prova consta de tres parts: 1,9 km de natació, 90 km de ciclisme i 21,1 km d’atletisme.

No és la primera vegada que Corachán aconsegueix aquest resultat. Ho va realitzar a Lanzarote el 2016 i a Budapest el 2015. Un altre èxit per a l’esport de Sant Boi.  

Recomanacions personalitzades