Victòria de Judith Corachán a Zarautz

La triatleta santboiana guanya a la ciutat guipuscoana després de recuperar-se d’una caiguda en el tram amb bicicleta.

Judith Corachán va guanyar a Zarautz // Fotorunners

Judith Corachán va tornar a la competició després d’aconseguir la medalla de plata al Mundial de Llarga Distància a Pontevedra. La triatleta santboiana va tenir fortalesa mental i va guanyar el Triatló de Zarautz després de recuperar-se d’una caiguda.

La cursa va començar a la platja Malkorbe de Getaria i va finalitzar a la plaça de l’Ajuntament de Zarautz amb un recorregut de 104 kilòmetres. L’esportista de Sant Boi de Llobregat es va recuperar d’una caiguda en el tram amb bicicleta i va aconseguir la victòria. Emma Bilham, segona, i Anna Noguera, tercera, també van estar al podi.

Aquesta temporada Corachán s’ha imposat al Challenge de Salou i ha estat quarta a l’Ironman 70.3 de Dubai en les dues primeres proves.

La pròxim cursa de Judith Corachán serà el Triatló de Biscaia.

Recomanacions personalitzades