L’Ajuntament homenatja al campió de l’NBA Marc Gasol amb una pancarta

El jugador santboià guanya el seu primer anell després de la victòria contra els Golden State Warriors en el sisè partit de les Finals.

L’Ajuntament felicita Marc Gasol per l’anell de campió // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Marc Gasol és campió de l’NBA amb els Toronto Raptors després de la victòria en el sisè partit de les Finals contra els Golden State Warriors (110-114). El resultat global va ser 4-2.

El jugador santboià va fer història i va aconseguir el seu primer anell amb l’equip al qual va arribar al mercat d’hivern aquest any. El seu germà Pau va guanyar dos títols amb Los Ángeles Lakers (2009 i 2010).

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha fet un homenatge al jugador nascut a la ciutat, col·locant una pancarta commemorativa a la façana del Consistori. En aquesta, es felicita a Marc Gasol.

L’equip canadenc va acabar en la segona posició de la Conferència Est per sota dels Milwaukee Bucks, equip on juga Pau Gasol. Els Toronto Raptors van ser els campions de la seva conferència després d’imposar-se als Orlando Magic (4-1) a la primera ronda, als Philadelphia 76ers (3-4) a les semifinals i als Milwaukee Bucks a les Finals (2-4).

Marc Gasol té un extens palmarès a la seva carrera esportiva com la medalla d’or al Mundial de Japó 2006, dues medalles de plata als Jocs Olímpics de Pequín 2008 i Londres 2012 i cinc medalles a l’Eurobasket amb Espanya. La temporada 2003-2004 va ser campió de la Lliga ACB amb el FC Barcelona després de guanyar l’Estudiantes a la final.

L’esportista santboià ha rebut diversos reconeixements per part de l’Ajuntament com la Medalla al Mèrit Esportiu a la trajectòria esportiva i el Premi Especial Ciutat de Sant Boi. També és el cofundador de la Gasol Foundation, organització que lluita contra la obesitat infantil, amb la seu a Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades