Els Milwaukee Bucks fitxen Pau Gasol

El jugador santboià s’ha incorporat a la franquícia de Wisconsin procedent dels San Antonio Spurs després d’arribar a un acord per a la rescissió del contracte.

Pau i Marc Gasol a Sant Boi en una imatge d’arxiu // Gasol Foundation

Pau Gasol ha començat una nova etapa a l’NBA. El jugador santboià ha arribat als Milwaukee Bucks després d’arribar a un acord amb els San Antonio Spurs per a la rescissió del contracte. La franquícia de l’estat de Wisconsin ha fet oficial el fitxatge a les xarxes socials.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat ha jugat a Memphis Grizzlies (2001-2008), Los Angeles Lakers (2008-2014), Chicago Bulls (2014-2016) i San Antonio Spurs (2016-2019) des de que va arribar als Estats Units en 18 temporades.

El pívot català coincideix amb Nikola Mirotic, company a la selecció espanyola, als Bucks. L’equip de Wisconsin és un candidat per guanyar l’anell de campió aquesta temporada i és el líder actual de la Conferència Est amb 48 victòries i 16 derrotes en 64 partits.

Marc Gasol també ha canviat de ciutat quan els Toronto Raptors l’han fitxat procedent dels Memphis Grizzlies fa unes setmanes en l’últim dia del mercat.

Recomanacions personalitzades