Les imatges del Carnaboi més divers

Aquí podeu veure les fotografies de les disfresses i comparses que van participar, encapçalades pel Rei Carnestoltes.

La rauxa va tornar a guanyar. Un any més, els carrers de Sant Boi es van omplir de música, disfresses, colors, festa i carrosses. L’acte central va ser la rua del Carnaboi, encapçalada pel Rei Carnestoltes. La comitiva, amb més de 25 comparses, va iniciar el seu recorregut a la Muntanyeta per finalitzar-lo a la plaça Teresa Valls i Diví. Allà esperava una discomòbil perquè la festa no parés. Enguany, les disfresses eren molt diverses i elaborades perquè, a diferència d’altres edicions, no hi havia un eix temàtic. Això no va tirar enrere els participants, que van cridar i ballar durant tot el recorregut.

La festa va seguir l’endemà amb ball, concursos de disfresses, animació infantil, vermut i la música d’un DJ. Per acomiadar el Carnestoltes, la festa de la disbauxa, els desitjos i les penes es llencen amb l’enterrament de la sardina. Ara toca el temps de dol de la Quaresma.

Fotos: Ajuntament de Sant Boi

Recomanacions personalitzades