Sant Boi s’enamora del Carnestoltes

La coincidència amb el dia de Sant Valentí protagonitza la gran rua de Carnestoltes, que enguany ha estat batejada amb el nom de Love Carnaboi.

Imatge del Carnaboi de l'any passat // Ajuntament de Sant Boi

Imatge del Carnaboi de l’any passat // Ajuntament de Sant Boi

El Carnestoltes arriba a Sant Boi i, aprofitant, la coincidència amb el dia de Sant Valentí, patró dels enamorats, tindrà l’amor i les seves variants com a protagonistes. El nom que se li ha posat a la rua, Love Carnaboi, és una bona mostra de l’esperit de la festa d’aquest any. La marxa estarà encapçalada per una carrossa dedicada a l’amor.

La concentració de les comparses serà a les 17:30 a la Plaça de Catalunya i la sortida oficial es farà a les sis de la tarda. El seu recorregut portarà les comparses des d’aquest punt fins la plaça de Teresa Valls i Diví passant pels carrers Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, Joaquim Auger, plaça Generalitat de Catalunya i Joaquim Auger. Al final hi haurà Sambòdrom i la crema del rei Carnestoltes.

S’espera la participació de més de 1.000 persones. Les entitats i grups participants són Sant Boi Ball, Tots Som Santboians, Estudio Baobabs, Las Supergirls, AFA Vedruna Sant Boi, Heroes y Villanos, Los Vikingos de Odín, AMPA Salesians Sant Boi, White House Davidson, Grup de Pares i Mares del CEIP Parellada, El Arca de Lulú, Escola de Ball Juani Soto, Diables de Casablanca, Minions, Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics, Esplai Greska, Amicitia, Fútbol Club Casablanca, Academia de Baile Luisa Fernanda, Casa de Sevilla, Percussió Can Paulet, Familia Jiménez, Mochos Forever, Borinots i Emociones, Peluquería Priveé, Pitufilandia, Ladrones de corazones, The Cracksman, Frikifamilia, Alice in the Wonderland, Mochos Forever, Esplai Greska, Emociones, Los cantajuegos, Bumbamboi i Amicitia.

Recomanacions personalitzades