1.500 persones desfilen al Carnaboi de l’amor

29 comparses amb un total d’uns 1.500 participants han format part de la rua del Carnaboi. Coincidint amb el dia de Sant Valentí, un Cupido obria la rua i el rei Carnestoltes estava format per una parella d’enamorats.

Cupido encapçalava la rua del Carnaboi 2015 // David Guerrero

Cupido encapçalava la rua del Carnaboi 2015 // David Guerrero

Després del canvi de recorregut de l’any passat, la rua del Carnaboi ha recuperat aquest cop el punt de sortida i arribada dels anys anteriors. Un total de 29 comparses amb unes 1.500 persones es van concentrar a la plaça Catalunya i al voltant de les sis de la tarda van començar a desfilar pels carrers de Sant Boi fins arribar a la plaça Teresa Valls i Diví.

Les entitats participants a la rua han estat Sant Boi Ball, Tots Som Santboians, Estudio Baobabs, Las Supergirls, AFA Vedruna Sant Boi, Heroes y Villanos, Los Vikingos de Odín, AMPA Salesians Sant Boi, White House Davidson, Grup de Pares i Mares del CEIP Parellada, El Arca de Lulú, Escola de Ball Juani Soto, Diables de Casablanca, Minions, Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics, Esplai Greska, Amicitia, Fútbol Club Casablanca, Academia de Baile Luisa Fernanda, Casa de Sevilla, Percussió Can Paulet, Familia Jiménez, Mochos Forever, Borinots i Emociones, Peluquería Priveé, Pitufilandia, Ladrones de corazones, The Cracksman, Frikifamilia, Alice in the Wonderland, Emociones, Los cantajuegos i Bumbamboi.

El fi de festa al sambòdrom de la plaça Teresa Valls i Diví ha estat una mica caòtic, amb nombroses errades en la presentació de les comparses, algunes de les quals estaven desaparegudes en combat a la plaça. La festa ha finalitzat amb el pregó del Cupido que ha encapçalat la rua i la crema del rei Carnestoltes, consistent enguany en una parella d’enamorats.

Recomanacions personalitzades