Els santboians Gasol fan història a l’All-Star 2015 de l’NBA

Pau i Marc Gasol van protagonitzar el moment històric del Partit de les Estrelles en fer el salt inicial que obria el matx al Madison Square Garden de Nova York. Van ser la primera parella de germans de la història en sortir de titulars en un All Star. 

Els germans Gasol en el salt inicial del partit // NBA.com

Els germans Gasol en el salt inicial del partit // NBA.com

Els germans Gasol van col·locar l’esport i el bàsquet de Sant Boi en el punt més alt de la història esportiva convertint-se en els primers germans titulars a l’All-Star de l’NBA. El 15 de febrer de 2015 és una data que sempre serà recordada. El Partit de les Estrelles disputat al Madison Square Garden va acabar amb victòria de la Conferència Oest de Marc Gasol contra la Conferència Est de Pau Gasol per 163-158.

El salt inicial per obrir el partit és una imatge que quedarà en el record de la història del bàsquet santboià. El gran dels Gasol va guanyar la partida. Durant la primera part van tenir poc protagonisme amb sis punts anotats per cadascun i només cinc minuts jugats. En total, Pau va jugar 25 minuts, va anotar 10 punts i va agafar 12 rebots per aconseguir el “doble-doble”. Marc va jugar 24 minuts, va fer sis punts i va capturar 10 rebots. En l’apartat de les assistències els jugadors de Chicago Bulls i Memphis Grizzlies en van donar dues.

També, tant l’un com l’altre, finalitzar el partit amb els respectius quintets. Els seus pares i el seu germà petit van estar presents a la graderia en una cita important per a la família. Una nit per al record que queda en la història de l’esport santboià.

Recomanacions personalitzades