Quatre representants de Sant Boi presenten els seus projectes a la Trobada de Ciutats Catalanes de la xarxa Innpulso

Sant Boi ha participat a la primera Trobada de Ciutats Catalanes de la xarxa Innpulso a Terrassa. Les empreses santboianes Panet, Asas Systems, Avant Grup i el Clúster de Salut Mental de Catalunya impulsat per l’Ajuntament han explicat els seus projectes als assistents a la jornada.

Representants de les empreses santboianes i l'alcaldessa, Lluïsa Moret, a la trobada de ciutats de la xarxa Innpulso // Ajuntament de Sant Boi

Representants de les empreses santboianes i l’alcaldessa, Lluïsa Moret, a la trobada de ciutats de la xarxa Innpulso // Ajuntament de Sant Boi

Les nou ciutats catalanes que formen part de la xarxa Innpulso han participat en una trobada d’intercanvi de coneixements i presentació de projectes d’innovació a Terrassa. La jornada es va plantejar com una oportunitat per posar en comú els programes i les ajudes ministerials i europees disponibles per a les pimes compromeses amb l’innovació.

També es buscava millorar el treball en xarxa entre les ciutats membres d’Innpulso, totes elles reconegudes per la secretaria general de Ciència, Tecnologia i Innovació del ministeri d’Economia espanyol amb el distintiu «Ciutat de la ciència i la innovació» des de l’any 2010 i renovat l’any passat com a garantia del compromís del municipi en matèria d’I+D+i (investigació, desenvolupament i innovació).

Quatre presentacions locals

El gran moment d’aparador de la jornada ha estat l’exposició de projectes d’empreses innovadores dels diferents municipis participants a la trobada. La representació de Sant Boi ha anat a càrrec de Panet, empresa que produeix pa artesanal amb tècniques innovadores; Asas Systems, que té un projecte de creació d’un baden intel·ligent per pacificar el trànsit sense generar molèsties als vehicles d’emergències; Avant Grup, que ha creat una pàgina web per gestionar en línia la xarxa de proveïdors; i per últim, el Clúster de Salut Mental de Catalunya, que amb seu a Sant Boi concentra empreses, serveis i institucions de l’àmbit de la salut mental.

L’alcaldessa de Sant Boi, també present a la trobada, ha qualificat les empreses participants com «exemples d’esperit innovador» i ha ha assegurat que representen «sectors claus de l’economia i el futur de la ciutat».

Recomanacions personalitzades