Sant Boi ha renovat el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació

La ciutat ha demostrat la vigència dels projectes que la van portar a aconseguir aquest distintiu fa tres anys. Només vuit ciutats mitjanes (de 20.000 a 100.000 habitants) han aconseguit aquesta distinció.

innpulsoSant Boi ha aconseguit renovar la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació aconseguida l’any 2010. Per tal d’aconseguir aquest mèrit, la ciutat ha hagut de demostrar la vigència dels projectes d’innovació que es van presentar en el seu dia. Enguany s’ha valorat la contribució de les ciutats a projectes innovadors liderats, gestionats o recolzats per l’Ajuntament. També es consideren les iniciatives innovadores de prestació de serveis públics, lliure accés a la informació o govern electrònic, a més de foment de la Compra Pública Innovadora.

Aquest mèrit és entregat per la secretaria general de Ciència, Tecnologia i Innovació del govern espanyol. Des de la seva creació, la condecoració ha guanyat prestigi i abast. Ara per ara, hi ha 51 ciutats que formen part de la Red Innpulso, encarregada d’agrupar tots aquells municipis amb aquesta condecoració.

Sant Boi és un dels 8 ajuntaments mitjans (de 20.000 a 100.000 habitants) amb aquesta distinció. Viladecans és l’altre municipi català que té aquest guardó. L’objectiu de la xarxa és potenciar projectes compartits entre els seus membres i promoure les ciutats a nivell internacional en esdeveniments relacionats amb l’economia del coneixement.

Recomanacions personalitzades