La UE Santboiana supera la primera volta amb números de campió

Gran moment de l’equip de rugbi de Sant Boi que ha realitzat una primera volta gairebé perfecta amb uns números estratosfèrics. Només ha cedit una derrota al camp de El Salvador a Valladolid.

Imatge de l'últim partit de la UE Santboiana // UE Santboiana

Imatge de l’últim partit de la UE Santboiana // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana de Lewis Williams ha superat la primera volta fent una actuació per emmarcar a la Divisió d’Honor de Rugbi on només ha perdut un partit dels 13 que ha disputat. Jordi Dorca, vicepresident i responsable de l’àrea esportiva, fa un balanç positiu i destaca que tenen un avantatge de quatre punts amb el segon classificat i que hi ha “bones perspectives” pensant en la segona volta. En declaracions a dSantBoi, Dorca es mostra conscient que “queda molta temporada i hi ha possibilitats de lesions però fins ara la valoració és positiva”.

Dorca confia en que la Santboiana mantingui el bon nivell de joc i resultats però lamenta la lesió d’un dels cinc jugadors professionals que té l’equip, Tapu Apikotoa, que es va lesionar en el primer partit de la segona volta i que es perdrà la resta de la temporada. Destaca que es un “handicap” ja que és «un jugador clau i que marca les diferències”. Assegura que «costarà» però es mostra optimista de cara a la segona part de la competició. “La intenció és seguir amb les mateixes aspiracions que al principi”, afirma el directiu.

L’única derrota de la temporada ha estat a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid contra El Salvador per 36-3. El responsable de l’àrea esportiva destaca que la primera part de l’equip va ser «molt bona jugant de tu a tu contra un equip que té set jugadors professionals». Però a la segona part es van cometre «petites errades» que va fer que l’equip encaixés «més punts dels que realment el joc reflectia”.

Tots els partits de la primera volta que s’han guanyat han estat per grans diferències. Ara per ara, hi ha un grup d’equips destacats que estan a la part alta de la classificació i un altre grup que es troba a la zona baixa amb una diferència clara de punts. Sobre els aspectes a millorar de l’equip, opina que hi ha “moltes coses que s’estan fent bé ja que sinó no estaríem on estem”. Destaca que l’entrenador, Lewis Williams, està fent una feina molt positiva i també la pinya dels jugadors i de tot el grup en general, factor que en el rugbi és “especialment important”.

Recomanacions personalitzades