El Santboià torna a guanyar a casa i s’apropa a la permanència

L’equip de «Piti» Belmonte guanya el San Cristóbal (2-1) i retalla la distància amb la salvació.

Celebració d’un dels dos gols del Santboià // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià es va imposar al San Cristóbal (2-1) i va aconseguir el segon triomf consecutiu a casa després de la victòria davant el Figueres. L’equip del Baix Llobregat es col·loca amb 21 punts a la classificació, a sis de la permanència.

Juanlu Estévez va avançar al Santboià amb la transformació d’un penal. A la represa, Marc Hervías va marcar el 2-0 al minut 2 després d’aprofitar el rebuig del pal en un xut anterior. El conjunt visitant va retallar les distàncies amb un gol de Mario Domingo a la part final però els tres punts es van quedar al Joan Baptista Milà.

El pròxim partit del Santboià serà al camp del Castelldefels, equip que marca la salvació, en un altre derbi del Baix Llobregat.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Juanlu Estévez (Kilian Honorato), Jota (Carlos González), Guillermo Torres, Marc Hervías (Víctor Márquez), Carlos Martínez, Sergi Caballero i Dani Martínez.

CP San Cristóbal: Dani Lledó, Prado, Chechu, Edu García, Cristian Gómez, Muntada (Kevin Alarcón), Brian Canalejo, Víctor Morales, Marc Vilajosana (Hassen), Cabrera (Diawara) i Mario Domingo.

Gols: 1-0, Juanlu Estévez (min 7). 2-0, Marc Hervías (min 47). 2-1, Mario Domingo (min 80).

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero. Targetes grogues a Álex Ruiz, Dani Martínez i Carlos Martínez per part del Santboià. Targetes grogues a Mario Domingo, Brian Canalejo i Cristian Gómez a l’equip visitant.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades