Els Toronto Raptors fitxen Marc Gasol

El jugador de Sant Boi de Llobregat ha arribat a l’equip canadenc procedent dels Memphis Grizzlies.

Pau i Marc Gasol a Sant Boi// Gasol Foundation

Marc Gasol ha començat una nova etapa a l’NBA amb els Raptors de Toronto. El jugador santboià ha arribat traspassat al conjunt canadenc procedent dels Memphis Grizzlies, equip on ha jugat les últimes onze temporades, amb algunes aspiracions de lluitar per l’anell de campió. La incorporació s’ha tancat en l’últim dia del mercat.

Serge Ibaka, company de Gasol a la selecció espanyola, i Sergio Scariolo, seleccionador espanyol, estan a l’equip de Toronto. El pívot ha debutat amb victòria (99-104) contra els New York Knicks al Madison Square Garden i ha anotat 7 punts. Davant de la seva afició també ha aconseguit el triomf davant els Brooklyn Nets (127-125) en el primer partit a casa amb els Raptors.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat va ser escollit al draft pels Lakers de Los Ángeles però l’equip de Califòrnia va traspassar els seus drets a la franquícia de Tennessee en la seva arribada als Estats Units. Gasol ha jugat 769 partits amb els Memphis Grizzlies i s’ha convertit en el màxim anotador de la seva història amb 11.864 punts.

Recomanacions personalitzades