Sant Boi acull les fases preliminars del Campionat d’Espanya de futbol femení

Les seleccions Sub-15 i Sub-17 es classifiquen per a la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques després d’imposar-se a Euskadi i Múrcia a Sant Boi de Llobregat.

Una imatge de la selecció Sub-17 // Federació Catalana de Futbol

Els equips Sub-15 i Sub-17 de Catalunya es van classificar per a les semifinals del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques femenines després de guanyar al País Basc i a la Regió de Múrcia a la segona fase al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

La selecció Sub-15 de Mireia Vera va guanyar Múrcia per 7-0 amb els gols de Nora Fernández (3), Laura Lobo, Judit Ferré, Laura Mas i Lucía Carmona en un partit dominat de principi a fi. L’equip Sub-17 de Natalia Arroyo es va imposar per 9-0 gràcies als gols de Viktoria Adrianova (2), Clàudia Riumalló (3), Clara Carmona, Júlia Guerra, Ainhoa Olivera i Natalia Muñoz.

La selecció catalana femenina Sub-15 va guanyar al País Basc (1-2) gràcies als gols de Laura Mas i Júlia Bartel en un partit igualat. Maider Molano va marcar per a la selecció basca. Catalunya Sub-17 va aconseguir la victòria davant el País Basc (1-2) amb un doblet de Viktoria Adrianova en un enfrontament emocionant. El gol basc va ser de Izarne Sarasola.

El País Basc es va imposar en el doble enfrontament contra la Regió de Múrcia. L’equip Sub-15 va guanyar per 4-0 amb els gols de Elena Arruabarrena, Daniela Hormaechea (2) i Paula Illarramendi. Per la seva part, la selecció Sub-17 es va emportar la victòria (1-3) gràcies als gols de Claudia Fernández, Emma Martín i Leire Eguia. Alba Gil va marcar el gol de l’honor murcià.

La selecció Sub-15 es classifica per a la semifinal // Federació Catalana de Futbol

 

Recomanacions personalitzades