Judith Corachán és la primera triatleta espanyola que guanya l’Embrunman

La santboiana aconsegueix el triomf en aquesta mítica triatló francesa amb un temps de 10 hores, 54 minuts i 7 segons.

Judith Corachán guanya l’Embrunman // Activ’images

Nou èxit de Judith Corachán. La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha guanyat l’Embrunman amb un temps de 10 hores, 54 minuts i 7 segons. Triomf històric a França.

Corachán és la primera triatleta espanyola que suma la victòria a l’Embrunman, que és una de les proves mítiques del calendari europeu.

Aquest triatló de llarga distància ha constat de 232 kilòmetres amb 3,8 kilòmetres de natació, 188 kilòmetres de ciclisme als Alps francesos i 42,2 kilòmetres de marató pels voltants d’Embrun. L’esportista santboiana ha estat molt sòlida i ha aconseguit la victòria. Les belgues Tine Deckers, segona, i Alexandra Tondeur, tercera, han completat el podi.

La triatleta santboiana ha guanyat el Triatló de Biscaia, el Triatló de Zarautz i el Challenge de Salou. També ha aconseguit la medalla de plata al Mundial de Llarga Distància a Pontevedra, ha quedat tercera a l’Ironman de Vitòria i ha estat quarta a l’Ironman 70.3 de Dubai.

Judith Corachán manté la bona ratxa de resultats d’aquesta temporada i afrontarà el Mundial 70.3 de Niça al setembre (dia 7) amb bones sensacions.

Recomanacions personalitzades