La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer estrena un club de cinema

Les sessions de Rebobinats es faran el tercer dijous de cada mes a partir del 19 de setembre. Disposaran de materials gratuïts i seran moderades per experts en el setè art.

Logo de Rebobinats // Ajuntament de Sant Boi

Neix una nova iniciativa pels aficionats al cinema de Sant Boi de Llobregat. Segons informen les biblioteques municipals a través del seu blog, a partir del 19 de setembre la Jordi Rubió i Balaguer estrenarà un club de cinema. S’anomena Rebobinats.

Les sessions es faran el tercer dijous de cada mes a partir de les 19 hores. Serviran per «descobrir pel·lícules i participar en altres activitats relacionades amb el cinema». A més, es parlarà de «les claus» del llenguatge cinematogràfic, es distribuiran materials per enriquir les sessions com «llibres, música, guies o fulletons», hi haurà un moderador «expert en cinema» i també inclourà l’opció de participar en les «sortides als Cinemes Can Castellet per veure algunes de les estrenes de la cartellera».

Les pel·lícules triades es visionaran en préstec mitjançant DVD o a través de la plataforma digital gratuïta eBiblio.cat

Per formar part de Rebobinats, cal posar-se en contacte amb la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer o omplir un formulari al final d’aquest post del seu blog.

Recomanacions personalitzades