Sergio Garrote guanya la Copa del Món de ciclisme adaptat

L’esportista del Club Ciclista Sant Boi aconsegueix el títol després dels grans resultats obtinguts a Baie-Comeau (Canadà).

Sergio Garrote guanya la Copa del Món // RFEC

Sergio Garrote ha guanyat la Copa del Món de ciclisme adaptat en la categoria H2 a Canadà. L’any passat va aconseguir el triomf en aquesta competició i repeteix el títol.

El corredor del Club Ciclista Sant Boi ha aconseguit l’or en la prova en ruta de l’última Copa del Món a Baie-Comeau (Canadà) i ha sumat el bronze en contrarellotge individual i team relay. Amb aquests resultats, Garrote s’imposa a la classificació general.

L’esportista català ha guanyat quatre medalles d’or i una de plata per equips a la Copa del Món a Itàlia i Bèlgica durant aquesta temporada. També ha sigut campió d’Espanya a Salamanca per quart any consecutiu en contrarellotge, ruta i team relay.

Al setembre, Garrote afrontarà el Mundial a Emmen (Holanda).

Recomanacions personalitzades